افزایش ظرفیت و تولید پایدار؛ محور نشست مشترک پتروشیمی‌های کارون، اروند و هلدینگ خلیج‌فارس

05 آذر 1404

به گزارش روابط‌عمومی شرکت پتروشیمی کارون، نشست بررسی و رفع موانع تولید با حضور معاون تولید گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، مدیرعامل پتروشیمی کارون، مدیرعامل پتروشیمی اروند، رئیس HSE گروه و جمعی از مدیران و رؤسای واحدهای پتروشیمی کارون برگزار شد.

در ابتدای جلسه، کیانی مدیرعامل پتروشیمی کارون با قدردانی از نقش مؤثر رگولاتوری در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، افزایش هماهنگی میان مجتمع‌ها را از نتایج مهم این نشست دانست و تأکید کرد که پتروشیمی کارون با تقویت تعاملات و اصلاح فرایندهای داخلی، مسیر دستیابی به تولید پایدار، باکیفیت و افزایش ظرفیت را دنبال خواهد کرد.

در ادامه، صانعی معاون تولید گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، فرایندهای پیچیده تولید در پتروشیمی کارون از دریافت خوراک تا تولید محصول نهایی را نیازمند پایش لحظه‌ای و همکاری مستمر با سایر مجتمع‌ها عنوان کرد و افزود: با حضور مدیرعامل جدید در پتروشیمی کارون انتظار می‌رود این تعاملات با شدت و انسجام بیشتری ادامه یابد.

در بخش دیگری از جلسه، نقش پتروشیمی اروند در پایداری تولید پتروشیمی کارون مورد تأکید قرار گرفت. براساس توضیحات ارائه‌شده، دریافت HCl گازی از سوی پتروشیمی اروند علاوه بر کمک به استمرار تولید در پتروشیمی کارون، موجب بهبود ظرفیت‌های تولیدی در پتروشیمی اروند نیز خواهد شد.

کریمی مدیرعامل پتروشیمی اروند نیز با اعلام آمادگی این شرکت برای دریافت HCl گازی از پتروشیمی کارون، اظهار کرد: با راه‌اندازی واحد هایکو در پتروشیمی کارون و افزایش ظرفیت تولید، پتروشیمی اروند نیز طی هفته‌های آینده برای افزایش ظرفیت دریافت اسید کلریدریک آماده خواهد بود.

05 آذر 1404